text-decoration: none;

Tjo flöjt.

Haha ja detta går ju bra det.
Dagen i förgår spenderade jag på akuten då jag blev lite avbockad min älskade Lukas <3 Så jag fick en ordentlig blödning i foten. Men det sägs ju att man ska trilla av minst 100 ggr innan man blir en bra rytare, ja jag har väl ca 70 ggr kvar då ;)
Iaf så försöker jag få ideer till att flöda men det går inte bra. Ska skriva klart mim tenta ikväll & i morgon också så kanske jag kan fokusera några dagar på musiken också.
Fred ut!

Hej alla kära läsare (än inte så många)

Jag vet att jag är sjukt dålig på att uppdatera, det får faktiskt bli ändring på det!
Men det är lite så när man pluggar, jobbar, har häst, håller på med musik & samtidigt ska man få tid till vänner, familjen & pojkvännen. Ja det är många bollar i luften, men jag älskar det =)
Iaf alla kära läsare, nu har Emma införskaffat sig en hemma studio, så nu kan det allt bli lite mer av mig.
Tommy & jag har ett väääääääldigt hemligt projekt på gång och jag lovar att det kommer dyka upp små hintar och uppdateringar om hur det går för oss ;)
Men tills vidar säger jag Fred ut ;D

Dags igen.


Jag tror detta får bli en kombinerad häst/musik blogg.
hade en underbar helg i göteborg med underbaraste Nina & kollade på Göteborg horse show. Har velat åka dit i flera år innan, men nu fick jag änteligen komma iväg, det var lovley & svenskarna gjorde ett sjukt bra jobbb i Rolex world cup i hoppning. Givetvis tog Angelica augustsson hem det, 23 & gammal & debutant. Går ej att beskriva upplevelsen med bara ord.
ska givetvis ladda upp lite bilder på bloggen från helgen, men det är över 500 bilder som jag ska sålla ut dem bästa av, så det kommer i veckan.

Har även börjat sätta igång min egen lilla pålle efter lång vinter vila. Nu har snön försvunnit och vi har börjat skritta & trava så smått i skogen igen. Så fort ridbanan tinat upp lite blir det ordentlig träning igen =) Som jag längtar.

Nej nu ska jag börja plugga en del tänkte jag, hoppas ni får det toppen alla underbara läsare ;)


RSS 2.0