text-decoration: none;

Inte lätt att vara liten när man är stor.

Nej det är det verkligen inte. Jag har legat nerbäddad i princip hela dagen då jag är sjukling. Var ute i stallet i morse och gjorde i ordning till Lukas mös med honom och sedan körde jag hem och sov några timmar till. Blev lite kuliga bilder på mig och Lukas idag :)

Sen på eftermiddagen körde jag ut till väla med hjärtat och mamma då jag skulle hjälpa henne med lite saker som en månad till får behållas hemliga. ;)
På väla ( för er som inte vet vad det är så är det ett köpcentrum med snart 180 butiker) gick jag in på gräddbullerian och köpte handgjorda gräddbullar. Nu ligger jag nerbäddad igen med gräddbullar som kostar 20:-/st, popcorn och julmust.

Nu ska jag kolla på film och mysa med mig själv.


Fina fiskar.

Jag har glömt att berätta om min dag på tropicariet. Jag var där med gubben min förra veckan. Eller nja nu tidigare i veckan var det förresten. Kollade på alla mysiga djuren dem har.

Först kom vi till nattrummet där det flög fladdermöss ovanför oss så vi kunde känna vinden i håret. Sjukt obehagligt.

Vi kollade på alla mina fiskar som dem har i korallrevet. Dem fick mat precis när vi var där så det var ganska häftigt.

Hissar verkligen det stället. Det är mysigt att gå där oavsett årstid eller väder. Ett toppen tidsfördriv <3


Vad är det som gör det svårt för en man?

Jag och Bertil var i Malmö för att lämna tillbaka kylaren vi köpte till hans bil då det var en för liten modell. När vi är på väg hem kör vi in om svågertorp för att äta.

När vi ätit klart ska jag gå in på toaletten och kissa efter en man. Jag undrar hur stor ansträngning det är för en man att efter man har kissat att fälla ner toalocket och spola efter sig?! Jag stör mig aningen på det då det ser fruktansvärt otrevligt ut samt att denna lukt av amoniak slår upp i ansiktet på en. Uch och fy säger jag bara. Det tar 10 sekunder att fälla ner och trycka på spolknappen. :/

Ja detta var dagens Ilands problem från min sida.

Xoxo


Mycket bättre.

Idag var vetten ute och gjorde förhoppningsvis sista kollen på Lukas öga. Allting såg bra ut och det läker som det ska. Så nu ska hon inte komma ut mer om det inte blir någon komplikation. Men det håller vi tummarna för att det INTE ska bli. :)

Nu ska jag sätta mig och spela The Sims 3 husdjur. Så jävla kul är det spelet. Är helt frälst i det.

I morgon ska jag till stallet, sen blir det jobb sen musiken och efter det ungdomsgruppen. Jobba tidigt på torsdag också. As nice med jobb måste jag säga. :)

Funderar skarpt på att ha frågestund här på bloggen. Skulle det vara av intresse??
Xoxo


Dålig uppdatering.

Jag har uppdaterat jätte dåligt nu den sista tiden. Men det händer mycket. Lukas ska få besök av vetten idag för att göra sista kollen på hans öga efter skadan.

Jag fick även rida honom lätt i helgen. Han var underbar att rida och jobbade på med glatt humör. Tror aldrig han jobbat så bra. :)

Men men nu hoppas vetten säger att han är fullt frisk. Sen har vi också kollat på nytt stall som vi kanske ska hyra. Så vi får se hur det blir med det :) allting kommer att lösa sig på bästa sätt.


RSS 2.0