text-decoration: none;

Allting rullar på.

Det känns som om mycket är på väg att lösa sig i mitt liv. Jag får fler timmar på jobbet, älsklingen och jag firar ett år på söndag och det ska vi fira led fondue på måndag. Haha vet inte om jag stavade det rätt. Men jag tror bi förstår.

Igår fick jag hem mina sjukt läckra skor från Citybird. Oooh jag är så kär i dem och jag kommer bli så läcker på nyår. Bild kommer givetvis. Hihi

Sedan i nästa vecka ska jag ner och ordna med mitt gymkort så jag kan bli redo för stranden till sommaren. Om vi får ngt strandväder det vill säga.

Aja nu ska jag sova några timmar till innan stallet kallar.

XoXo


Nya saker till Lukas.

Jag har givetvis shoppat till Lukas nu när Hööks haft mellandags rea. I butiken köpte jag bak och frambens skydd samt Boots för halva priset. Men sedan letade jag saker som dem inte hade i butiken så jag har skickat efter en svart förbygel så att jag kan använda den svarta sadeln jag har samt att jag skickade efter ett beiget shabrak som kommer bli så snyggt till dem gröna nya benskydden (se bilden nere).

Just nu rider jag med svart träns, brun sadel och brun förbygel. Men jag hatar att allt inte matchar. Schabraket på den bruna sadeln matchar benskydden då det är grått. Men nu ska jag komma igång med den svarta sadeln. När allt är på plats ska hjärtat mitt få ta bilder på banan någon dag :) behöver lite nya rid bilder.


Jag ser det snöar!

Ja årets första snö har nu landat i Helsingborg, jag slår vad om att den försvinner innan kvällen kommer. det är för varmt ute redan nu för att den ska ha en chans att ligga kvar ett längre tag. Så ärligt talat tror jag inte vi i skåneland får en vit jul över huvudtaget! Men i alla fall, jag ska ha systemkameran med till stallet för att se om jag kan fånga någon fin vinterbild på pållarna nu när man har chansen till det! Blir det så så lägger jag givetvis upp dem senare i em/kväll. beroende på vad jag hinner. Jag ska ju nämligen fixa naglarna efter stallet & sen skla vi ikväll ha julmys i stallet med glögg, pepparkakor osv =) Det ser jag verkligen fram emot =D Nej nu kallar frulle, tandborstning, penicillin och linser innan jag kan bege mig till pållarna =) Ha en bra dag för ser ni? DET SKA JAG XOXO EmmaMarvin

Äntligen kom det.

Maha idag fick jag mitt efterlängtade paket från e.l.f. För som inte vet vad det är så är det MYCKET prisvärt smink från UK. En sak kort mellan 15-60:- jag fick hem 15 saker för 437 Ink frakt :) det gillas. Jag tänker testa det nu till jag ska i väg. Lägger ut lite ego bilder senare. Vill ni se?


RSS 2.0